Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
A SEUSO-KINCS SZÉKESFEHÉRVÁRON!

A Seuso kincsek ismert darabjai közül 6 db Székesfehérvár Megyei Jogú Város segítségével és támogatásával október 3-tól látható a Szent István Király Múzeumban (Fő. u. 6.). A látogatók a leletegyüttes talán legismertebb darabját, a Balatont (Pelso) ábrázoló tálat is láthatják. A kiállítás megtekinthető: 2014. október 3. – 2015. január 15-ig, naponta 10–20 óráig.
  
tovább olvasom
böndörödö2014 VII. MAROSHEGYI BÖNDÖRÖDŐ

Idén immáron hetedik alkalommal vár minden kedves vendéget a Maroshegyi Böndörödő október 4-én, szombaton 9:00 – 22:00 óráig! Az érdeklődőket idén is különböző színes programok várják a Gárdonyi Géza Művelődési Ház előtti téren: színpadi műsorok, vetélkedők, népművészeti és iparművészeti vásár, gyermekjátszótér, szüreti kiállítás régi szakácskönyvekből, virtuális épületfestés, harci bemutató, kézműves foglalkozások, vásári komédia, könyvbemutató, táncház, Rúzsa Magdi koncert. 
tovább olvasom
FURFANG FESZT

Az országosan is egyedülálló eseményen több száz amatőr barkácsolót, ügyes kezű kézimunkázót várnak a szervezők október 5-én, vasárnap 10 és 18 óra között az első FurfangFeszten, a Várkörút mellett elhelyezkedő Jávor Ottó téren. Műhelyfoglalkozások, bemutatók, kreatív bloggerek előadásai szerepelnek a programban. A helyszínen számos hobbyt ki is lehet próbálni.
tovább olvasom
II. EGYHÁZMEGYEI KI-MIT-TUD GÁLAESTJE

Október 3-án (péntek) 18 órakor a Szent István Művelődési Ház Szent István termében rendezik meg a II. Egyházmegyei Ki Mit Tud Gálaestjét. Az est fővédnöke Spányi Antal megyés püspök. A rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!
tovább olvasom
FEHÉRVÁRI KUTYAPIKNIK

Október 5-én, vasárnap rendezik meg a Fehérvári Kutyapikniket a Selyem utcai parkban. Délelőtt 10 órától egésznapos programokkal várják az érdeklődőket. Kutyakiképző bemutató, kutyaszépségverseny, őrző-védő bemutató, kutyás szánhúzás, pónisimogató, póniagility és tűzoltóautó szórakoztatja majd a kicsiket és nagyokat.
tovább olvasom
 

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
 
Aktuális események
 

aug
25
Túrafalu Őszi Kirándulás 2014.
(2014. augusztus 25., hétfő)
 
sze
05
 
okt
03
 
okt
04
 
okt
04
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd