Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló


CSALÁDI FOGLALKOZÁS A MÚZEUMBAN

Tessék, már megint áll a bál! Egy csomó maszkos alak riogatja a telet. Állj be te is közéjük, és készíts télűző álarcokat! Ne busongj! A Szent István Király Múzeum február 6-án Országzászló téri épületébe várja a kisebbeket és nagyobbakat egy kis kreatívkodásra.
 

tovább olvasom

KÓRUSOK FARSANGJA ÖREGHEGYEN

2016. február 6-án 16 órától kórusok farsangja veszi kezdetét az Öreghegyi Közösségi Házban. Fellép az Aula Kamarakórus, a Capo di Tutti Capi kamarakórus, valamint a Bástya Kamarakórus Székesfehérvárról. Vidám koncertek, álarcosbál eszem-iszom és táncmulatság várja a családokat, ingyenesen.

tovább olvasom

FARSANGI HANGVERSENY

Az Alba Regia Vegyeskar a farsang tarka idejére jellemző, könnyed dalokkal készül a közönséget megörvendeztetni február 7-én. Olyan művek hangzanak majd fel, melyek vidámságról, dalról, szerelemről, borról és táncról, szóval csupa olyan dologról szólnak, amiktől a koncertet követő böjti időszakban időlegesen búcsút kell vennünk.

tovább olvasom

FARSANGRA FEL!

A Művészetek Háza, immáron hagyományosnak tekinthető családi farsangi délutánra invitál minden kedves érdeklődőt február 6-án! Királyi maszkabál: álarcok, maszkok készítése. Főúri legyezők hölgyeknek, pompás gallérok uraknak. Egyszerű báli tánclépések tanulása. Varázslatos bábvilág – kiállítás. A kiállításhoz családi rejtvények is kapcsolódnak.

tovább olvasom

ALBA FEHÉRVÁR KOSÁRLABDA MECCS

Ismét egy izgalmos szombat esti meccs elé nézünk. Az Alba Fehérvár kosárlabdázói 18 órakor lépnek pályára egy újabb győzelem reményében a Vodafone Sportcentrumban. Szurkoljunk, bíztassuk együtt őket! És aki még szuvenírt is vinne haza a meccsről, semmi akadálya, hiszen a Fehérvári Ajándék kosaras termékei a meccs alatt megvásárolhatóak!
 

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
A Magyar Kultúra Napja - Vincze Mátyás papírmerítő kiállítása Székesfehérváron
2016. január 21.,  csütörtök  18:00 --> 2016. február 14.,  vasárnap 
 
A Magyar Kultúra Napja keretén belül nyílik meg Vincze Mátyás papírmerítő kiállítása az Öreghegyi Közösségi Házban. A tárlatot megnyitja Szenczi Jánosné, a Fehérvári Kézművesek...
8000 Székesfehérvár, Fiskális út 93. Öreghegyi Közösségi Ház
+36 22 303 366
+36 20 419 5710
Webcím
E-mail
Térképen mutat - A Magyar Kultúra Napja - Vincze Mátyás papírmerítő kiállítása Székesfehérváron
 
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén...
Székesfehérvár
 
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      

 
 
 

 
Ajánlatkérés

Katonai Emlékpark Pákozd