Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
 
TOURINFORM TIPP: GARANTÁLT VÁROSNÉZÉSEK

Tourinform Irodánk idén augusztusban is városnéző programokat hirdet minden hétvégére. Július 31-től minden péntek este egy különleges fáklyás éjszakai sétára várjuk az érdeklődőket, szombaton délelőttönként városunk történelmi értékeivel ismerkedünk, melynek keretében a Szent Korona hiteles másolatát is megtekintjük, szombat délutánonként pedig kisvonattal kirándulunk a Bory-várba.
tovább olvasom

LECSÓFŐZŐ VIGASSÁG

Székesfehérvár gasztronómiai és közösségi programokkal bővelkedő fesztiválja 2004-ben indult útjára. Idén szeptember 12-én már több mint hatszáz bogrács alá raknak tüzet a baráti társaságok és munkahelyi kollektívák. Érdemes időben jelentkezni, hiszen a főzőverseny rendelkezésére álló terület véges. 

tovább olvasom

VASÁRNAPI BÁBSZÍNHÁZ A KORONÁS PARKBAN

Augusztus minden vasárnapján 11 órától bábszínházi előadások szórakoztatják az érdeklődő gyerekeket a Koronás Parkban. Jegyet az előadás előtt a helyszínen lehet venni. Most vasárnap, augusztus 30-án, 11:00-tól Majoros Ági Bábszínháza: Aranyhajú királylány című bábelőadását láthatják kicsik és nagyok, akik ellátogatnak a Koronás Parkba.
tovább olvasom

ARANYBULLA MŰVÉSZETI NAPOK

Ismét megrendezésre kerül, az immár 16. alkalommal induló Aranybulla Művészeti Napok, az Öreghegyi Közösségi Házban. A tavaly 3 napos rendezvény idén csak 2 napos lesz, de színvonalát tekintve semmi veszteség nem éri a nagyközönséget.  A három napos fesztivál programjai a hagyományokhoz híven a képzőművészet – zene – színház témakörben szerveződnek. Az első napon augusztus 27-én A Szabad Színház előadásával kezdődik meg a sorozat, a második napon pedig egy nemzetközi kiállítás nyílik, amit Lóska Lajos nyit meg. 

tovább olvasom

MANGALICA FESZTIVÁL

Szeptember 4-6. között ismét megrendezésre kerül a Mangalica Fesztivál, A szervezők felvállalták a hazai kistermelők támogatását, így szokássá vált minden rendezvényen, hogy kiemelt helyen termelői piacteret biztosítanak számukra. A megfelelő szórakozásért egész napos színpadi műsorral készülnek. Kora délutántól könnyűzenei koncerteken vehetnek részt az érdeklődők. Idén is lesz élőállat kiállítás, ideiglenesen felépített karámokba költözik a három fajtából 3-3 példány és egy koca malacokkal.
tovább olvasom

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
 
Aktuális események
 

sze
05
V. Hírlap Jótékonysági Bringatúra
(2015. szeptember 5., szombat)
 
sze
05
Esti kivilágítás a Várparkban
(2015. szeptember 5., szombat)
 
sze
05
III. Velencei-tavi Dutra találkozó
(2015. szeptember 5., szombat)
 
sze
05
Sukorói Szüreti felvonulás és bál
(2015. szeptember 5., szombat)
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd