Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 

 
SZOMBAT ESTI VÁROSNÉZÉS A TOURINFORMMAL
Vajon milyen titkokat rejtenek a belvárosi házak kapui? Miről mesélnek a belső udvarok? Csatlakozzon könnyed nyár esti sétánkhoz és fedezzük fel a belváros kincseit egy sétafröccs kíséretében.
TOVÁBB OLVASOM
FEHÉRVÁRI KULTÚRKORZÓ
Tovább dübörög a Fehérvári KultúrKorzó programsorozata, mely a most következő hétvégén is izgalmas koncertekkel várja a kikapcsolódni vágyókat. Az ötödik hétvégén többek között Török Ádám & Mini is fellépnek!
TOVÁBB OLVASOM
GYULAI ISTVÁN MEMORIAL
A műsorban 19 nemzetközi versenyszám szerepel, ilyen sokat még nem rendeztek a nagydíj 2011 óta íródó történetében. Emellett lesznek nemzeti versenyszámok is. Idén sem marad ki a programból a hagyományosan nagy népszerűségnek örvendő "TE mennyit futsz 100-on?" elnevezésű verseny.
TOVÁBB OLVASOM

KÖLYÖK GÓLYA NAP
Kölyök Gólya Nap a Koronás Parkban július 16-án! Sulikezdő suli-buli iskolába készülő 6-7 éves gyerekeknek a Digitális Tudásért Egyesület és a Digitális Tudás Iskolája szervezésében.
TOVÁBB OLVASOM
VÁLTOZATOK VÉLETLENRE
Végh Júlia legújabb képsorozatának központi motívuma a véletlenszerűség. Az olajkollázs médiumán keresztül a divatmagazinok szépségideáljainak közhelyes motívumaival játszik.Tekintse meg a festőművész Változatok véletlenre című kiállítását a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben.
TOVÁBB OLVASOM
SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU
 

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
Elem kiválasztása 
 
 
Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első...
8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
+36 22 537 261
E-mail
Térképen mutat - Tourinform Székesfehérvár
 
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 

 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
 
 

 
Ajánlatkérés

Katonai Emlékpark Pákozd