Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
I. ADVENTI HÉTVÉGE

A szállingózó hó, a kürtőskalács és forralt bor illata mindenkit kicsalogat az ünnepi pompában tündöklő Belvárosba, ahol az adventezők új, különleges karácsonyi díszekben gyönyörködhetnek – és remek programokon szórakozhatnak.

tovább olvasom

I. ADVENTI JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS

Fusson a gyermekekért és az olimpikonokért november 29-én 10 órakor! A megújult Várkörúton 1 illetve 5 km-es távon mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Regisztráció 9 órától a helyszínen! Gyertek és fussunk együtt egy igazán fontos ügy érdekében!

tovább olvasom

ADVENT A RÁC UTCÁBAN

Az adventi hétvégék szombatjain a Kézművesek háza is izgalmas kézműves programokkal kedveskedik az érdeklődőknek. Az első hétvégén, november 28-án lesz mézeskalács, csuhéangyal, fafaragás, karácsonyi filc bemutató. Érdemes ellátogatni a Rác utcába!

tovább olvasom

ADVENTI KONCERTEK A KÉPTÁRBAN

2015-ben, advent vasárnapjain délután fél négykor kezdődő, közel egyórás, változatos zenei műfajokban megszólaló kamara-koncertek változatos hangszerelésben interpretálják az adventi és karácsonyi témakört. Talán mindannyiunk számára ünnepet jelent, ha az advent vasárnap délutánokat zenélésük, éneklésük segítségével meghitt együttlétben a képtár gyönyörű freskós szalonjában tölthetjük.

tovább olvasom

CSALÁDI KARÁCSONY AZ IGÉZŐBEN

Karácsonyra hangolódás november 29-én, Advent első vasárnapján. A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház Családi Karácsonyt szervez az Igézőben. Kamarás Emese kézműves foglalkozásra várja a családokat, majd a Szabad Színház társulata bemutatja új bábelőadását „Az eltűnt gyémánt rejtélye” címmel.
tovább olvasom 

 

1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
 
Aktuális események
 

nov
06
Korcsolyapálya a Velence Korzón
(2015. november 6., péntek)
 
nov
26
Hazatalálás - előadás-sorozat Dinnyésen
(2015. november 26., csütörtök)
 
nov
27
 
nov
27
Adventi készülődés Nadapon
(2015. november 27., péntek)
 
nov
27
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd