Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
TOURINFORM TIPP - SZEZONZÁRÓ TÚRA

Szeptember utolsó hétvégéjén, szombaton egy különleges útvonallal zárja a Tourinform iroda az idei tematikus városnézések sorát. A Kulturális Örökség Napjai után ezúttal a természeti örökség nyomába eredünk, méghozzá a város fáival ismerkedünk, köztük egy platánnal, amelyik nevezett az Év fája díjra. Vajon melyik lehet?

tovább olvasom

BOHÓCOK ÉS MÁGUSOK NAPJA A KORONÁS PARKBAN 

Újabb remek programmal várja a kicsiket és nagyokat a Koronás Park!
Szeptember 27-én, vasárnap a cirkusz világa elevenedik meg, bohócok, artisták, mágusok lepik el a Parkot, hogy játékos hangulatot varázsoljanak egész napra. Minden családot szeretettel várnak!

tovább olvasom

HONVÉDFESZTIVÁL PÁKOZDON

Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Honvédfesztivált a Katonai Emlékpark szemptember 26-án, szombaton. Ezúttal is számos programmal, statikus és dinamikus bemutatóval várják az érdeklődőket a park területén, illetve a park melletti csatatéren!
Többek között középkori, 1848-as és 20. századi katonai hagyományőrzők tartanak bemutatókat, 15 órakor pedig megelevenedik a pákozd-sukorói csata.
tovább olvasom

SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁL

A székesfehérvári Csónakázó tó az egyik helyszíne a világ egyik leglátványosabb és legtöbb ember által művelt csapatsport versenyének, a Sárkányhajó Fesztiválnak. A fesztivál két napja alatt nemcsak a Világ és - Európa-bajnokságot megjárt legénységek, egyesületek, de amatőrök is indulhatnak, és izgulhatnak.
tovább olvasom

FEHÉRVÁR HANGJA JELENTKEZÉS

Ismét útjára indul a Fehérvár Hangja verseny, amelynek keretében a legtehetségesebb Fejér megyében élő, vagy itt tanuló énekest keressük. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Panorama Offices jóvoltából kísérőjével egy hétre Hollandiába utazhat. Jelentkezz szeptember 30-ig!
tovább olvasom

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
 
Aktuális események
 

sze
20
 
okt
04
TakaríTÓ kenutúra az Állatok világnapján
(2015. október 4., vasárnap)
 
okt
04
 
okt
05
Megemlékezés az aradi vértanúkról
(2015. október 5., hétfő)
 
okt
06
Kocsis Noémi: A dajka - irodalmi est
(2015. október 6., kedd)
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd