Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 

 
Fehérvári Irodalmi Napok 

A Fehérvári Irodalmi Napok közösségi irodalmi fesztivál, amelyet idén először kerül megrendezésre Székesfehérváron. Az eseménysorozat alkalmat nyújt arra, hogy a város különböző kulturális színterei is bemutatkozzanak, és kapcsolatot teremtsenek a kortárs képzőművészet, a huszadik századi képzőművészet, a gasztronómiai hagyományok, a mai szubkulturális terek, a hagyományos kulturális intézmények és a kortárs irodalom között.

TOVÁBB OLVASOM
Családi nap a Koronás Parkban
Vajon ki az a Kori? Mióta lakik a Koronás parkban? A válaszért bizony el kell látogatni a park Királyos napjára, amikor a királyos mesék mellett megismerhetitek a park életnagyságú kabalafiguráját is! Először Kamarás Emese vezet be Benneteket a mesék világába, majd a Figurina Animációs Kisszínpad előadásában négy rövid Grimm mesét láthattok, a délutánt pedig egy fergeteges koncerttel zárja a Csörömpölő Együttes.
TOVÁBB OLVASOM
Ave Maria Évadnyitó koncert

„Ave Maria!” a Vox Mirabilis Kamarakórus 2016/17-es Hangversenybérletének évadnyitó koncertje 2016. október 2-án, vasárnap, 19:00 kezdődik a Jézus Szíve Templomban Székesfehérváron. Vendég lesz a Finnország élvonalába tartozó Dominante Vegyeskar, akiket az egyik legdinamikusabb együttesnek tartanak hazájukban! A zenés áhítaton a legszebb klasszikus és kortárs Mária-dallamok és kórusművek hangzanak el.

TOVÁBB OLVASOM

 Idősek Világnapja 
Az Idősek napja az idős emberekről, az ő tiszteletükről szól. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak kifejezését, hogy társadalmunknak ők is hasznos tajgai, és mindannyiunknak nagy szükségünk van rájuk. Október 3-án Székesfehérvár ajándékműsorral kedveskedik minden időskorúnak.
TOVÁBB OLVASOM
II. Termelői Mustra és Vásár
A Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület immár második alkalommal rendezi meg a Fejér Megyei Termelői Mustrát. Pénteken szakmai nap, szombaton vásári nap lesz, programokkal, és több mint 100 termelő és 1000 helyi termék kínálatával. 
TOVÁBB OLVASOM
SZÉKESFEHÉRVÁR, VÁROSHÁZ TÉR, HIEMER-HÁZ
TELEFON: 06/22/537/261
FAX: 06/22/340/330
E-MAIL:SZEKESFEHERVAR@TOURINFORM.HU
 
 

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
Elem kiválasztása 
 
 
Idegenvezetőt szeretne, vagy egy térképet? Esetleg egy jó ötletet? Lelkes csapatunk többnyelvű információszolgáltatással, ingyenes tájékoztató nyomtatványokkal és programajánlással várja a Városház téri Hiemer-házban. Ha Székesfehérváron jár, első...
8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
+36 22 537 261
E-mail
Térképen mutat - Tourinform Székesfehérvár
 
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
 
 
 
 
 
    
   
  Kiadványok
   

  Válassza ki üdülésének idejét

  Mikor?

  Válasszon kedvére való időtöltést!

  Mit?

  Válasszon helyszínt!

  Hol?

  Velencei Tó
   
  Interaktív térkép

   
  Ajánlatkérés

  Katonai Emlékpark Pákozd