Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
UTAZÁS ÉS SZABADIDŐ KIÁLLÍTÁS

Harmadszor kerül sor a székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállításra a Hiemer-házban, ezúttal március 28-án és 29-én. A rendezvényen a fehérvári utazási irodák hazai és külföldi kínálatával, a Tourinform Székesfehérvár rendkívül gazdag programajánlatával, valamint a régió kiemelkedő turisztikai látnivalóival ismerkedhetnek meg a kiállítás látogatói. A program ingyenes, sőt délutánonként a gyermekeknek játszóházat szerveznek, hogy közben a szülők zavartalanul válogathassanak a standok kínálatából.
tovább olvasom

 
UNIÓS FEJLESZTÉSEK NYÍLT NAPJA

Március 28-án, szombaton ismét megrendezésre kerül az Uniós Fejlesztések Nyílt napja. Az ingyenes vezetések 12 órakor, 14 órakor és 16 órakor indulnak a Hotel Magyar Király elől és a Hiemer-házban fejeződik be, ahol az érdeklődők megtekinthetik a 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásárt is. A csoportok maximális létszáma 40 fő, előzetes regisztráció a Székesfehérvári Tourinform Irodában szükséges.

tovább olvasom

 
CSALÁDI NAP A KORONÁS PARKBAN

Március 29-én egy egész napos családi programra várják a tudományok iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat. Kézműveskedhetnek a kreatív műhelyben, házilag elkészíthető kísérletekkel ismerkedhetnek meg. Interaktív kísérlet show és kincskereső kvízjáték gazdagítja a programokat, valamint kreatív játszó, Majoros Ági bábszínháza és interaktív csillagászíti foglalkozás is várja a résztvevőket. 
tovább olvasom

 
PROGRAMOK AZ IGÉZŐBEN

Szombaton, március 28-án Bardocz Éva "Jutok majd" önálló estjére várnak minden látogatót az Igézőbe.  Vasárnap, március 29-én pedig ismét Szegény Tóbiás bábjátékán vehetnek részt, aki megmenti az elrabolt királylányt a gonosz ördögök karjaiból. Az előadásokra 800 Ft a jegyár, az Igéző jegypénztárában van lehetőség vásálásra. 
tovább olvasom

 
JEGYELŐVÉTEL A TOURINFORM IRODÁBAN

A Hotel Magyar Királyban 2 izgalmas előadás is vár ránk áprilisban! Április 21-én Szabó Gyuri bácsi avatja be hallgatóit a gyógynövények titkába, melyet gyerekkorában javasasszony nagymamájától tanult. Április 29-éreVujity Tvrtko filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozóját ajánljuk, melyen anygali és pokoli történeteiről egyaránt beszámol a Pulitzer-emlékdíjas, világjáró riporter.


tovább olvasom
 
 
 

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 1 (összesen: 1 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
 
Aktuális események
 

ápr
01
Húsvét a Velence Korzón
(2015. április 1., szerda)
 
ápr
04
 
ápr
04
X. Böllhoff Tóparti-Futóparti 2015
(2015. április 4., szombat)
 
ápr
04
Húsvéti tojáskereső sétahajózás
(2015. április 4., szombat)
 
ápr
04
Húsvéti tojáskereső kenutúra
(2015. április 4., szombat)
 

 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd