Útitervem
 
Facebook
Twitter
YouTube
RSS
 
 
Leírásokban is keres:
 
Székesfehérvári programajánlatok

Székesfehérvári programajánlatok

 

Székesfehérvár Magyarország első szívdobbanása, a magyar államiság kezdete. Történelmi emlékek, muzeális kincsek és látnivalók sokaságát rejtik itt a falak, melyek csak akkor tárulnak fel az utazó előtt, ha értő vezetőre bízza magát. Engedje, hogy az Ön látogatását is felejthetetlenné tegyük! Szeretettel várja a Tourinform csapata a Belváros közepén!
 
Aktuális hétvégi programajánló
 
 
 
 
X. FEHÉRVÁRI LECSÓFŐZŐ VIGASSÁG

Új helyszín, új élmények a Jubileumi Fehérvári Lecsófőző Vigasságon! A Várkörút felújítása miatt idén új helyszínen a Dózsa György úton, a bírósági kereszteződéstől indulva alakítjuk majd ki a főzőhelyeket. A rendezvényhelyszínek közé a Zichy ligetet és a Városi Levéltár és Kutatóintézet előtti útszakaszt is bevonjuk, a zöld területen gyermek- és egyéb kiegészítő programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat. Főzésre jelentkezés 2014. szeptember 2-án éjfélig!
tovább olvasom
GARANTÁLT VÁROSNÉZŐ PROGRAMOK

Az előttünk álló hétvégén is garantált városnéző programokkal várunk mindenkit. Péntek este egy különleges fáklyás éjszakai sétára várjuk az érdeklődőket, szombaton délelőtt 10.00 órától a Bory-várba kirándulunk kisvonattal. Szombat délután 16.00 órakor városunk történelmi értékeivel ismerkedhetnek meg látogatóink, köztük a Szent Korona hiteles másolatával. 
tovább olvasom

 

 
 
Keresés folyamatban, kérem várjon.. Keresés folyamatban. Kérem várjon!
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása
Elem kiválasztása 
 
 
  A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum pályázatot hirdet Szent István halálának 975. évfordulójára, gyerekek és felnőttek részére ...
Székesfehérvár
 
Elem kiválasztása 
 
 
A város 38 kiemelt turisztikai nevezetességének közelében QR-kódokat helyeznek el, így a látogatók telefonjuk képernyőjén olvashatnak arról, hogy merre járnak éppen,...
Székesfehérvár
 
1 -> 2 (összesen: 2 db.)
találat/oldal 10 | 20 | 50
Oldal:
 1 
RSS csatorna megnyitása

 
 
 
 
 

Válassza ki üdülésének idejét

Mikor?

Válasszon kedvére való időtöltést!

Mit?

Válasszon helyszínt!

Hol?

Velencei Tó
 
Interaktív térkép
 
Aktuális események
 
 
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
 
 

 
Ajánlatkérés
 
Webbolt

Katonai Emlékpark Pákozd